2/19/2012

Vanhojentanssit 2012Noniin, nyt olen viimeinkin saanut kuvia vanhoista kavereilta ja isältäni, ja pääsen julkaisemaan niistä osan täällä. :) Meidän lukiossamme vanhat tanssiittiin jo torstaina vanhemmille ja perjantaina sitten kahteen kertaan koululle.


Omasta puvustani näytin jo pikkuisen yksityiskohtia aiemmin tällä viikolla. Puku valmistui juuri sopivasti sunnuntai-iltapäivänä, sillä viime hetkellä muistin, että puvustani puuttuvat olkaimet. Lisäksi tein viime viikonloppuna puvun rintamukseen tyllikoristeen, koska puku tuntui vielä tarvitsevan jotain pientä lisää. Puvun valmistuksesta voisin puhua vaikka loputtomiin, mutta taidan jättää pari valmistuksen yksityiskohtaa seuraavaan postaukseen.


Lopulta niitä olkaimia ei sitten tarvitukaan, mikä oli hyvä asia. Pukuni vaikutti lämmittelytansseissa niin napakasti päällä pysyvältä, että saatoin tanssia olkaimitta. Alun perin olin pelännyt puvun valuvan alaspäin, mutta yllättäen puku meinasi välillä rullautua hieman vyötärölle. Parempi näin päin!


Vanhojentansseista jäi oikein hyvät muistot. Meillä kaikilla oli todella hauskaa tanssiessa! Vaikka monia jännitti, oli tunnelma tansseissa rento ja iloinen. Oli mukavaa tanssia hymyilevien ihmisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti