5/23/2012

Kirppispäivän saalis

Käväisin eilen kirppiksellä ihan vain ajankuluksi ja hetken harhailtuani tajusin sattuneeni paikalle erittäin hyvällä hetkellä. Osuin nimittäin varsinaiseen kultasuoneen... En ole koskaan aiemmin siltä kirpputorilta poistunut tyhjin käsin, mutta tämä tuuri oli jo uskomatonta!Itämaisen tanssin kaksiosainen asu 30 euroa, vastaavan hameen saisi netistä 40-60 eurolla. Puvun osista molempia pitää hieman kaventaa, mutta se ei ole ongelma.Astioita sekä aterimia, yhteensä vajaat 15 euroa. Tämä lysti sisälsi yhdeksällä eurolla kolme lautasta vanhempaa Teemaa harmaana, sekalaisia lasilautasia kahdeksan kappaletta sekä vielä sekalaisempia haarukoita ja veitsiä. Oli siellä pari lusikkaakin.
En käynyt lasilautasia kirppiksellä sen kummemmin läpi, sillä maksoin niistä vain kaksi euroa. Mummi kuitenkin osasi tunnistaa kolme lautasista mahdollisesti Aino Aallon suunnittelemiksi. Ei paha!


Ja mitä aterimiin tulee, niin ainakin näistä haarukoista löytyi Hopeakeskuksen leima. Sen huomasin jo kirppiksellä ja meinasin kyllä siinä kohtaa pikkuisen hyppiä ilosta. Toivottavasti kirppistuurini ei tästä miksikään muutu, sillä mielelläni ottaisin vähän täydennystä keräämääni astiastoon. Kirppistuuria on aiemmin ollut lähinnä vain vaatepuolella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti