9/26/2012

KraaKraa Eyewear


Harvemmin puhun blogissani muista kuin itse tekemistäni tai suunnittelemistani jutuista, mutta nyt törmäsin johonkin sellaiseen, jonka ehdottomasti haluan jakaa teidän kanssanne! Kuulin KraaKraa Eyewearista ensimmäistä kertaa viime viikolla ja kiinnostuin heidän tuotteistaan, sillä ne ovat mielestäni suomalaista muotoilua parhaimmillaan: ekologista, simppeliä ja aitoa. Kehykset valmistetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen pääasiassa kotimaisesta puusta, mutta myös huonekaluteollisuuden hukkapaloista, mikäli halutaan käyttää erikoisempia materiaalivaihtoehtoja.


Ainakaan toistaiseksi minulla ei vielä ole uusien lasien hankinta edessä, mutta pidän takuulla nämä kehykset mielessä tulevaisuutta ajatellen. Onneksi näköni ei ole enää kaksien edellisten silmälasien välissä huonontunut, joten voi hyvinkin olla, että jossain vaiheessa voin valita joko metalliset, muoviset tai puiset kehykset nenälleni aamulla.


Kuvat: http://www.kraakraa.fi

1 kommentti:

  1. Onpa hienoja! Costollakin oli myynnissä puukehyksisiä aurinkolaseja, ne oli myös aika hauskoja. Puiset kehykset on kivan erilaiset.

    VastaaPoista