10/19/2012

Metsovaaraa ja retrokorviksia

Joskus tuntuu, kuin olisin erityisen epäonninen valokuvaamisen suhteen! Ensin kameran akku loppuu juuri kriittisellä hetkellä ja ehdin ottaa vain muutamia koekuvia, ja sitten lähden syyslomareissuun ilman kameran laturia. Lopputulos siis on, että kuvat jäävät ottamatta uudelleen ja yritän pelastaa muutaman koeotoksen kuvanmuokkausohjelmalla.


Mutta en jaksa valittaa enempää, siitä menee vain lomafiilis. Olen nimittäin sen verran tyytyväinen uusimpaan ompelukseeni. Äiti toivoi uutta kangaskassia työkassiksi, joten ompelin sellaisen hänelle sopivan kankaan sattuessa eteen. Tämä sopiva kangas sattuikin olemaan upea vanha Metsovaaran A-linjainen mekko, jossa oli hauskat taskut. Mekko oli kulunut ja kangas osittain hiutunutta, joten mekkoa ei välttämättä sellaisenaan enää olisi voinut käyttää, mutta kangaskassiksi se sopi erinomaisesti. Tein kangaskassin kylässä ollessani vieraalla ompelukoneella ja voi että, kun tuli siistiä jälkeä vaivatta!


Kangaskassin päällä olevat korvakorut on siis leikattu alkuperäisestä kuvasta, koska lähikuvaa en ehtinyt ottaa. Retrokorvikset löysin kirpputorilta muutama kuukausi sitten.. Korvakorut olisivat tietenkin olleet täydelliset alkuperäisellä klipsikiinnityksellään, mutta koska klipsit olivat rikki, päätin vaihtaa ne koukkuihin. Olen muutenkin itse tottunut käyttämään koukkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti