7/07/2014

Äitiyspakkauksen värinen huone


Makuuhuoneen pieni muodonmuutos on nyt valmis. Huoneen vanhassa järjestyksessä pinnasängylle ei jäänyt lainkaan tilaa, mutta pienen rymsteerauksen jälkeen noin 13 neliöön mahtuivat niin vanhat kalusteet kuin vauvan sänkykin. Ainoastaan vanha muovinen mallinukke jäi huoneen ulkopuolelle, kuten olin suunnitellutkin. Uuden järjestyksen ansiosta huoneessa on nyt reippaammin vapaata tilaa ja vaatekaapeillekin pääsee helposti. Aiemmin huoneessa ei ole ollut minkäänlaista tilaa matolle, mutta nyt sängyn edustalla olisi sopiva paikka vaikka pyöreälle virkatulle matolle.


Kuin huomaamattani valitsin huoneen värit täydellisesti äitiyspakkaukseen mätsääviksi. Huoneessa on nyt turkoosia, petroolin sinistä ja hieman limenvihreää. Turkoosia väriä huoneeseen saatiin niinkin helposti, kuin vaihtamalla olohuoneen ja makkarin tekstiilejä keskenään. Nyt olohuoneessa on entisen sekavan värimaailman sijaan lämpimiä pinkkejä, violetteja ja oransseja, ja makuuhuoneessa viileämpiä sävyjä. Olin suunnitellut vaihtavani makuuhuoneesta verhot ja koristetyynyjen päälliset, mutta yllättäen ne sopivatkin kylmien sävyjen kanssa hyvin yhteen. Olen aina pitänyt verhojen punertavampaa ruskeaa oranssina, mutta kun huoneesta poistettiin voimakkaat oranssit, kesyyntyikin verhojen oranssi lämpimän ruskeaksi. Kätevää miten verhojen ruskeat sävyt kasaavat nämä meidän eripariset puunväriset kalusteetkin yhdeksi kokonaisuudeksi.



Sängyn alustaa siivotessa törmäsin näihin. Harvemmin katselen lankavarastoani yhtenä kokonaisuutena, joten ehkä hieman hämmennyin tätä läjää katsoessani. Alemmassa kuvassa on lankaa noin 240 litran edestä ja yllä olevan kuvan oikeassa alareunassa olevista koreista löytyvät loput langoistani. Hups.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.