5/11/2015

Kierrätysjuttuja parin viikon takaa

Kiireisenä nakkaan tänne nopeat kuulumiset ja käsityöjutun parin viikon viiveellä. Olen viimeisten viikkojen aikana unohtanut asioita, hakenut töitä, saanut töitä, melkein muistanut ilmoittautua ensi syksyksi takaisin kouluun, täyttänyt 21 vuotta ja nukkunut ihan liian vähän, koska toisella meistä aikuisista alkoi kesätyö.

Pari viikkoa sitten minulla taisi viimeksi olla omaa aikaa kodin ulkopuolella ja käytin aikani Kierrätystehtaalla käymiseen. Onnekseni sunnuntaina sattui olemaan tosi huono sää ja Kaapelitehdas oli puolityhjä. Kaikkiin Kierrätystehtaan pajoihin pääsi suoraan sisään ja väänsinkin sitten kokeiluna yhden korin messumatosta Remaken pajalla.


Materiaalina käytetty messumatto oli ihan hauska. Tasainen kuin huopa, mutta helpommin pestävää muovia kuitenkin. Ensin ajattelin tehdä korin Sulon junaradalle ja palikoille, mutta kun haistelin mattoa tarkemmin, huomasin siinä oudon hajun. Mikäpä muukaan se voisi olla, kuin palonestoaine. Palonestoaineet ovat isoissa messukeskuksissa välttämättömiä helposti syttyvissä materiaaleissa, mutta lapsiperheen kodissa yritän vältellä niitä. Kori päätyikin samana päivänä ystävälleni, jolle ehdotin koria paperinkeräysastiaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti