11/24/2011

Pieniä neuleita ja kangashankintoja




Tällä viikolla olen ostellut kankaita enemmän kuin normaalisti. Tänään hain Eurokankaasta neulosta, johon tykästyin eilen. Kangas jäi mieleen kummittelemaan ja keksin siitä eilen vaatteenkin, joten ajattelin, että kyllä neulojakin voi joskus oikaista ja ommella valmiista kirjoneuleesta. Kankaan päällä olevan kirjan sain eräältä tutulta. Neulat ostin Eurokankaasta trikoiden ja neulosten ompeluun. Nyt ei pitäisi neulan halkoa kangasta pilalle.





Kierrätyskeskuksesta löytynyt matonkude on jo virkattu koreiksi. Tässä koreista pienempi.  Virkkuukoukku 10 mm. Virkkaaminen oli hauskaa ja valmista tuli nopeasti. Korit olisivat myös aika kiva joululahjaidea... (rav) Korin reunalla roikkuvat villasukat on neulottu jämistä ja ajattelin laittaa ne pukinkonttiin.



Lankana Novitan 7 Veljestä, varressa Erämiehen sukkalankaa. Puikot taas 3 mm ja silmukoita naisten kokoon 48. (rav)



Korikuvassa vilahti myös Mustikkapipo. Virkkasin pipon Novitan Huopasen ja Puron jämistä. Hyvin ne sopivat yhteen väreiltään ja paksuudeltaankin, kun virkkaa Puroa tavallista löysemmällä käsialalla. Virkkuukoukkuna 5 mm, jotta piposta tulisi tiivis. Lopuista Puroista tein iiison tupsun pipon päälle keikkumaan. (rav)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.