3/09/2013

Laatutietoinen sisustajaKämppiksellämme Tarmo-hamsterilla on kallis maku. Tarmon kodin designhuonekaluihin kuuluvat mm. nukkumiseen erinomaisesti sopiva Muumimuki-laatikko ja ruoan piilottamisessa voittamaton Iittalan pahvirasia, jossa on Aalto-vaasin muotoinen kattoikkuna. Onneksi meillä on tallessa useampi mukilaatikko seuraavia häkin siivouksia varten. Ennen näitä laatikoita Tarmo oli aivan rakastunut suklaakonvehtirasioihin, joiden pahvisten säleikköjen väliin piilottelin ruokaa ja jyvätangon palasia. Yksi rasia saattoi muuttua silloin silpuksi parissa päivässä.

2 kommenttia:

  1. Heippa. Mulla on sulle haaste mun blogin puolella http://coulamoments.blogspot.fi/ käy ihmeessä kurkkaamassa, jos tulee inspiksen puutetta postausten suhteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mitä ihmettä, sullakin on blogi! Onko mulla mennyt joku juttu nyt ihan ohi, vai onko tämä sun blogi vain pienen porukan tiedossa? :) Mutta hei kiitos haasteesta. Mä tosin sain ton saman pikkuisen erilaisena jo tammikuussa, että en varmaan nyt postaile uutta samantyyppistä juttua putkeen. :)

      Poista