3/27/2013

Maaliskuun menot

Maaliskuu on pian lopuillaan ja tajusin, etten ole koko kuukauden aikana postannut mitään muuta käsitöihin liittyvää, kuin yhden tyynyn tuunauksen. Kaikki muu on liittynyt muuttoon ja uuteen kotiin. Viimeisistä neljästä kodin sisustusta koskevasta postauksesta kaksi karkasi blogiin väärään aikaan, olin nimittäin ajastanut ne ajatuksella "postaan jotain valmiita käsitöitä tohon väliin", mutta en sitten saanutkaan valmiiksi mitään, minkä voisi esitellä blogissa. No voi höh! Kännykästä kuitenkin löytyi kaikenlaisia kuvia menneeltä kuulta, joten paikataan viimeisen kuukauden hiljaisuus sekavalla kuvapostauksella. Tässä siis viimeisen kuukauden kuulumiset:

Meillä oli vähän remppaa. Elettiin melkein viikko ilman suihkua, mutta päästiinpähän eroon näistäkin liimatuista naulakoista (jotka tosin olivat vuokrakämpän ongelmien pienimmästä päästä). Mutta nyt meillä on aivan ihana koti, kannatti olla korjausten ja siivousten kanssa kärsivällinen!

Pääsin ihailemaan koululla puisia silmälaseja, kun KraaKraa tuli kouluun vierailulle.

Eurokangas-visiitti ja yo-mekon kankaiden etsintää.

Löysin kaikkea kivaa. Nämä kuvat otin itselle talteen, jotta muistaisin mieluisten kankaiden metrihinnat. Huomaa vasemmassa alakulmassa vilahtavat yläasteella tehdyt nyppylapaset. Ne ovat vieläkin käytössä!

Äidin tekemät matot pyykillä taloyhtiön pesulassa. Nämä matot olivat minulla viimeksi käytössä 12-vuotiaana omassa huoneessa ja nyt ne pääsevät meille keittiöön, kunhan ensin kuivuvat.

Käytiin eilen kahdestaan Tallinnassa ja löysin sieltä sattumalta ihanan kangaskaupan. Risteily taisi olla ensimmäinen ns. omatoimimatkani. Aikaisemmin olen matkustanut perheen, mummin ja lukion biologian opiskelijoiden kanssa.

 Kulutimme Tallinna-päivän ristiin rastiin kävellen. Koska minä ja poikaystäväni olemme molemmat käyneet jo kaikenlaisissa turistikohteissa, esittelin poikaystävälle lähinnä suosikkejani Tallinnan käsityöläisten puodeista. Maiasmokk-kahvilaa etsiessä törmäsimme johonkin taidegallerian tapaiseen ja menimme sisälle.

Olisin halunnut käydä myös Helina Tilkin myymälässä, mutta en enää muistanut, missä se sijaitsee. Pitikin tässä sitten kirjoitellessa googlettaa osoite, jotta ensi kerralla löydän sinne. Lapsena tykkäsin Tilkin astioista ja nyt olen innostunut niistä uudelleen. Olisi ollut jännää käydä katsomassa, millainen tyyli taiteilijalla on nykyään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti