4/03/2014

Solmukorut kesäksi

Olettehan jo nähneet viime perjantaina ilmestyneen uusimman Novitan kesänumeron? Kannattaa kurkata sivulle 79, koska sieltä voi bongata tutun naaman! Samalta aukeamalta löytyy myös muiden Metropolian viimesyksyisen käsinneulonnan kurssin osallistujien neuleasusteita. Puolet kurssilla syntyneistä neuleista esiteltiin aikaisemmassa kevätnumerossa.

Kuva: Novita

Suunnittelin itse Novitalle neulotun korun, joka koostuu lyhyistä renkaaksi ommelluista i-cord-pätkistä, jotka pujotellaan viimeistelyvaiheessa toistensa lomaan. Inspiroiduin korua suunnitellessani erilaisista solmuista, nyöreistä ja keväisistä väreistä. Kiiltävän Kaste-langan (85% puuvillaa, 15% viskoosia) kesän värivalikoima on herkullinen. Oli aika vaikeaa päättää, mitkä värit neuleeseeni valitsisin! Lehden kuvan korut on toteutettu väreissä olki (246) ja lime (323). Muita omia suosikkejani kesän väreistä olivat persikka, minttu ja vaaleanliila, jotka myös sopisivat koruun erinomaisesti.

Knitted neclace for Novita (Novita summer 2014)

2 kommenttia:

  1. Mie kattoinki, että pakko olla sinä, kun nimiki kuulosti tutulta. ;) Olette luovaa porukkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu minä se olen, vaikka näytänkin tuossa kuvassa ihan erilaiselta, kuin luonnossa tai blogin kuvissa. Jännä juttu miten eri tavalla valokuvaaja näki minut ja pyysi minua olemaan kameran edessä.

      Poista