2/03/2012

Kolmen euron tanssiaispuku?


Tällä kertaa kyllä onni potkaisi kunnolla kierrätyskeskuskäynnillä! Tarkoituksenani oli löytää aivan muita juttuja, mutta lopulta ainoat löytöni liittyivätkin käsityöosastoon. Pengoin huvikseni läpi kangaslaaria ja yhtäkkiä käsiini tarttui kiiltävää punaisen, sinisen ja vihreänkin sävyissä hehkuvaa kangasta metritolkulla. Kangas siis näyttää ensisilmäyksellä punaoranssilta, mutta tarkemmin katseltuna siinä on lisäksi eri sävyjä, jotka tulevat esiin laskoksissa ja rypytyksissä valon osuessa kankaaseen eri tavalla.



Tarkemmin tarkasteltuani totesin, että kangashan on siistissä kunnossa ja sopisi selkeästi juhlavaatteeseen. Yllättäen samasta laarista löytyi myös sähkönsinistä tylliä ja paksuhkoa tummansinistä vuorikangasta. Koko setin hinta jäi yhteensä alle kolmeen euroon! Kolmeen euroon! Huh huh. Melkein toivon, että en olisi edes aloittanut koko vanhojenpukua, sillä nämä kankaat olisin mielelläni kelpuuttanut kyseiseen mekkoon.




Yllättäen sattui myös toinen iloinen tapaus. Minulle nimittäin päätyi iso muovikassillinen mitä erilaisempia ja värikkäämpiä vetoketjuja, jotka todellakin tulevat tarpeeseen! Osa vetoketjuista oli melko erikoisia. Olen jo pari päivää miettinyt, mihin voi käyttää noin 150-160 cm pitkää vetoketjua? Metallista vetoketjua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.