3/09/2012

Kevätpipo

Myönnän olevani huono pipojen käyttäjä. Vaikka omistan useita pipoja, annan niiden mielummin pölyttyä hattuhyllyllä ja kuljen toppatakin huppu päässä huivi korville vedettynä. Huppu sentään pitää kunnon tuultakin hyvin ja estää taivaalta tippuvaa lunta tarttumasta heti silmälasien linsseihin!


Kevään tullen on kuitenkin kivaa alkaa käyttää puuvillaisia pipoja. Mieluiten sellaisia löysiä myssyjä, joissa on pitsiä tai muuten vain aukkoja, ettei tule liian hiki. Siksi virkkasin itselleni Novitan Hanko-langasta uuden puuvillamyssyn yläasteella neulomani valkoisen pitsipipon kaveriksi. Valkoinen pipo on jo ehtinyt kokea kaikenlaista ja se on jo päässyt hieman kellastumaan. (Syinä mm. pipon päätyminen viime kesänä Hailuodon reissulla metsään, suolle ja mereen - tietty hyttyskarkotteella sotkettuna... Hyttyskarkotteen hajun sai muuten pois vain pyykkikoneessa.)


Ruskea puuvillamyssy on virkattu pylväillä ja kaikessa yksinkertaisuudessaan pidän piposta todella paljon. Siitä tuli kertaheitolla uusi suosikkipäähineeni! :) (rav)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.