8/12/2012

Täällä taas

Tervetuloa Sisko neuloo -blogin uudempaan versioon!

Niin siinä lopulta kävi, että Bloggeriin päädyttiin. Vuodatukseen olisin jäänyt, mikäli olisin voinut jatkaa bloggaamista normaalisti, mutta koska en pystynyt lataamaan kuvia uusiin kirjoituksiin, päätin luovuttaa. Edellisen blogini tekstit päädyin kopioimaan tänne, koska Vuodatuksen uusi ominaisuus mahdollisti sen ja postauksia olisi hyvä täydentää kuvilla tässä uudessa blogissa. Harmikseni kommentit jäivät edelliseen blogiin, ne olisi ollut kiva saada postausten mukana. Kuviakaan en luonnollisesti Vuodatusten ongelmien takia saanut mukaan, kuin vuoteen 2009 asti, mutta enköhän minä saa niitä kuvia muutenkin tänne lisättyä. Samalla voisin korjata ne käsittämättömät kappalejaot ja ylimääräiset tyhjät rivit, jotka kopioinnissa kirjoituksiin ilmestyivät. Tämä blogi on siis tavallaan hyvin keskeneräinen, mutta eiköhän tämä tästä kohta lähde taas rullaamaan. Ainakin postausinto on tosi kova! ;)

Vaan onneksi en ollut tauon aikana aivan irti blogista. Blogitauon aikana minua nimittäin ilahdutti Facebook, johon sain kirjoitella pahimman blogi-ikävän aikana. Kesäkuussa alkaneen tauon aikana blogin Facebook-aikajana täyttyi kuvista ja pienistä tiedotteista tauon suhteen. Tässä olisi pieni kooste Facevbookin tapahtumista myös niille, jotka eivät päivityksiä pystyneet seuraamaan. Hassua muuten nyt vasta huomata, miten hiiren osoitin on seikkaillut kuvankaappausten aikana juuri sillä merkitsevällä alueella. :)
Näistä kuvista tuli muuten mieleeni, että pitääkin kohta esitellä teille tarkemmin kesäloman neulegraffaukset!

2 kommenttia:

  1. kivoja töitä sun blogissa! mitenkäs ne tekstit saa vuodatuksesta siirrettyy? mulla sama juttu, siirryin bloggeriin vuodatuksesta kun meni hermot...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tekstien siirtäminen Vuodatuksesta Bloggeriin on helppoa: mene ensin Vuodatuksessa kojelaudalle ja sieltä pikkukuvakkeista asetuksiin (nämä ovat siis blogin asetuksia, eivätkä käyttäjätilin, mihin siitä isosta asetukset-linkistä pääsee). Rullaa sivu alas ja klikkaa "Vie Blogger-formaattiin". Nyt selain pyytää tallentamaan tietokoneelle tiedoston, joka on jotain Blogger-formaattia. Mene sitten Bloggeriin blogisi asetuksiin ja klikkaa vasemmasta sivupalkista alhaalta "Muu". Blogityökaluista löytyy linkki "Tuo blogi". Klikkaa sitä ja tallenna juuri tietokoneellesi tallentama Blogger-tiedosto Bloggeriin. Jos et muuta latausikkunassa olevia asetuksia, julkaisee Blogger kaikki Vuodatuksen kirjoituksesi automaattisesti. Itse vaihdoin blogipalvelua sen verran aikaisin, että kommentit eivät ehtineet mukaan, mutta kuulemma Vuodatus on vähintäänkin kehittelemässä kommenttien siirron mahdollisuutta. Kuvat tulevat kirjoitusten mukana, mikäli ne olivat vielä Vuodatuksen blogissa olemassa. Ne eivät kuitenkaan tallennu Bloggeriin, vaan tulevat linkitettyinä Vuodatuksesta.

    Toivottavasti tästä oli apua! Jos jokin kohta mietityttää, kysy ihmeessä lisää. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.