10/12/2012

Sitä sun tätä


Tällä hetkellä blogattavaksi on muutama pieni mutta hyödyllinen juttu vaikkapa joulua ajatellen. Tässä olisi ensimmäinen satsi: muutamia tiskirättejä ja villasukat. Aiemmista vuosista olen oppinut, että mikäli aion jotain itse jouluksi väsätä, kannattaa se aloittaa aikaisin. Tänä vuonna taisin aloittaa jo huhtikuussa, mikä ei tunnu olleen yhtään liian aikaista...

4 kommenttia:

 1. Söpöjä on! <3 Mäkin aloitan suunnittelemaan ja neulomaan joululahjoja jo oikeastaan heti kun edellinen joulu on ohi, mielestäni on mukavaa väsätä lahjat pitkin vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on olemassa myös sellainen laatikko, jossa saattaa olla parikin vuotta sitten neulottuja sukkia odottamassa saajaa. Jos sitten yhtäkkiä huomaakin, että haluaa antaa vielä yhdelle lahjan, voi laatikosta näppärästi laittaa yhden sopivan parin pakettiin. :)

   Poista
 2. Kivoja rättejä, noita aina tarvitseekin :)
  Hyvät perus sukat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anneli! Tiskirätteihin hurahtaneet tutut tietävätkin aika varmasti, mitä paketissa saattaa jouluna olla... Paketissa on toki muutakin, mutta uusi keittiön väreihin sopiva rätti tuskin on pahitteeksi. ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.