3/08/2013

Ihanaa naistenpäivää!


Olemme ehtineet asua nyt jo viikon uudessa kodissa ja tänään sain viimeinkin järjestettyä meille toimivan nettiyhteyden. Tuntuu, kuin olisin ollut ilman nettiä kuukauden, vaikka olenkin aina välillä käynyt kirjastossa, koululla ja kännykällä katsomassa blogeista ja Facebookista muiden viimeisimmät kuulumiset. Eniten harmia on tuottanut sähköposti, joka on tärkein työskentelyvälineeni heti neulepuikkojen jälkeen, mutta jota en viitsisi jokaisella julkisella tietokoneella availla. Nyt pääsen taas bloggaamaankin normaalisti!


Tänään minua piristi netin käyttöön saamisen lisäksi aamuinen Kalevala Korun ja Novitan naistenpäivän juhla Kalevalan myymälässä Helsingissä. Saimme tutustua siellä Kalevalan uutuuksiin ja virkata Virkkuri-kirjan tekijän Molla Millsin opastuksella korujen säilytykseen sopivat korit. Aika kului todella nopeasti hyvässä seurassa neuleista ja koruista jutellen. Ulkonakin oli mahtava aurinkoinen sää ja iloisia ihmisiä. Esimerkiksi Kamppiin kävellessäni edessäni kulki mies, joka ilahdutti vastaan käveleviä naisia jakamalla heille paperikassista ruusuja.


Muutaman naisen koritehdas. Oikeassa alakulmassa on minun korallin värinen korini. Ajattelin, että oranssi sopisi uudessa kodissa makuuhuoneeseen, jossa on oransseja yksityiskohtia tekstiileissä. Olen alkanut vähitellen tykkäämään oranssista enemmän ja enemmän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.