4/06/2013

Kirppisfiilistelyä

Harmaa käyttämättömän näköinen viittamainen neule 3,50 euroa

Kirppishai iski taas Olarin kirppikselle. Kutsun sitä jo vakiovaatekaupakseni. Toinen uusi kirppisihastukseni on Tapiolaan juuri auennut Toinen kierros, joka sijaitsee Stockmannin alakerrassa Etolan vieressä. Siellä oli tällä viikolla vielä kovin tyhjää, mutta odotan innolla, että myyjät löytävät sinnekin. Ensimmäisellä vilkaisulla kirppiksen pöydiltä löytyi pääasiassa laadukkaita ja siistejä vaatteita sekä sisustustavaroita - ja naurettavan halpoja leluja! Pikkuvelikin sai äidin kanssa tehdyltä kierrokselta tuliaisena hienon uuden piipaa-auton, jonka kyljessä luki pelastuslaitos, vau! En itse tehnyt samalla kierroksella löytöjä, koska en enää sinä päivänä jaksanut raahautua kiireessä sovituskoppiin, mutta olen varma, että palaan Tapiolaan ja pian...

Vaaleanpunainen röyhelöneule 5 euroa

Kirppislöydöille piti tehdä kaappiin tilaa, joten tilan puutteessa päädyin asettelemaan henkareille valmiita asukokonaisuuksia. Nämä pelastavat päivät, joina en millään keksisi, mitä päälleni laittaisin.

Yli-iso harmaa palmikkoneule 4 euroa, musta neuletakki tasan euron

Kirppistelyjen lisäksi olen pistänyt puuvilla(ja villa)jämälangat kuriin virkkaamalla niistä kaikenlaista pientä, nopeaa ja helppoa. Virkattuja ruokiakin on taas kohta pieni korillinen kasassa. Kohta on taas postauksittain kerrottavaa valmiista tuotoksista, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.