6/26/2013

Ihanat InkeritEevan sukkavakkaOlen aivan innoissani suunnittelemieni Inkeri-sukkien saamasta suosiosta. Aina välillä törmään ohjeella tehtyihin sukkiin, säärystimiin ja muihin sovelluksiin blogeja lukiessani. Tässä muutamia esimerkkejä muiden neulomista Inkereistä. Vähänkö ihania! ♥  Kiitokset bloggareille kuvien lainaamisesta! 
 
Jos teiltä muiltakin löytyy itse neulotut Inkerit ja kuviakin niistä, laittakaa ihmeessä sähköpostia osoitteeseen siskoneule@gmail.com, että saadaan toinenkin pieni Inkeri-galleria pystyyn!

PS. Blogin FB-sivulla on näköjään jo yli 100 tykkäystä. Haluaisitteko sen kunniaksi blogiin jotain spesiaalia? Toive- tai kysymyspostausta, neuleohjetta, haastetta? Ideoita saa heitellä!

16 kommenttia:

 1. Ihania sukkia, täytyypä kokeilla ohjetta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kunniasta päästä tänne esille! :)

  VastaaPoista
 3. Minullakin keikkuivat inkerit viime talvena jalassa useampaan otteeseen :) Aivan mielettömän kiva ja suhteellisen helppo malli. Uusi neule ohje voisi olla kiva sadan tykkäyksen johdosta ;). Pieni kysymys on jonkin aikaa pörrännyt päässäni kuin kärpänen... Onko sinulta ilmaantumassa kohta/joskus/ikinä neulekirjaa? On jäänyt vaivaamaan joten oli pakko kysäistä.
  Kivaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun te neulotte noita Inkereitä! :) Ja tuota neuleohjeen tekemistä olen itsekin harkinnut! Vielä pitäisi keksiä joku erikoinen malli, mutta enköhän minä jotain keksi.

   Neulekirja olisi kyllä ajatuksena tosi herkullinen...!

   Poista
 4. Kiitos myös minun kuvien julkaisemisesta, ohje on vallan ihana.

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva löytää neulomani inkerit täältä! Kerro mistä keksit inkeri-nimen näille sukille? Olen aivan otettu nimestä, koska toinen nimeni on inkeri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma! :) Nimesin Inkeri-sukat inkerinsuomalaisten mukaan. Inspiroiduin heidän kansallisasuistaan ja värikkäistä tekstiileistään ja hetkessä mielessäni olivat modernit villasukat. Värit nappasin kansallispuvuista, varren nypylät taas ovat piha-aitojen lautojen päitä. (http://www.inkeri.com/Virtuaali/Kattila/Kattila%20iso/Lansi-Inkeri.JPG) Suomen sukulaiskansat ja sukulaiskielet ovat muutenkin mielenkiintoisia. Käyn Virossa usein, mutta harmikseni en ole ehtinyt opetella kieltä juuri kiitosta ja muita kohteliaisuuksia enempää. Pitääkin varmaan syksyllä alkaa opiskella kieltä enemmän, kun minulla kerran olisi yksi itseopiskeluun sopiva DVD:kin olemassa! :)

   Poista
 6. Mökillä on ihana vetäistä inkerit jalkaan kun ulkona sataa ja maailma on kylmä :) Voisitkos joskus harkita semmoisen löysän ja suuri kaula-aukkoisen topin neule ohjetta? P.s. ihana blogi sulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukat on paras mökkivaate. En koskaan lähde mökille ilman niitä. <3

   Laitetaan harkintaan! :) Haaveilin itsekin sellaisesta täksi kesäksi.

   Poista
 7. Alkuperäisen ohjeen löytämiseksi pitikin tehdä vähän töitä, mutta onneksi Google auttoi ;)
  Taidanpa tehdä tällaiset tänään työpäivän ratoksi. Tekniikkahan on muuten tuttu ja malli hyväksi havaittu, mutta nuo raidat ovat hieno idea! Eteenkin näiden satojen jämäkerien keskellä osaa arvostaa monivärisiä sukkia.

  VastaaPoista
 8. Hei, huomasin aivan myöhässä että olit kysynyt minunkin blogissani voitko lainata Inkeri-variaatiokuvaani. Voit vielä hakea sen ja lisätä jos haluat :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.