7/07/2013

Kesävarpaille


Uusimmasta Suuresta Käsityölehdestä (SK 7/2013, malli 50) löytyi ohje jaloille tarkoitettuihin koristeisiin ja päätinkin väsätä sellaiset heti samalta istumalta varastoista löytyneestä kullanvärisestä keinokuitulangasta. Jätin mallista vain sekaan virkatut helmet pois, koska kultainen väri itsessäänkin on jo näyttävä. Malli oli lehdessä esitelty kesävarpaiden koristajana, mutta minä tein pitsiviritelmät ihan itämaista tanssia ajatellen. Nämä tosin saattavat päätyä äidille, koska puoli vuotta kestänyt tanssitaukoni saattaa jatkua vielä syksynkin ajan.

Nyt taidan syventyä pitkästä aikaa talvisiin neuleisiin. Villalanka on suuri rakkauteni, mutta näissä hellelukemissa sen neulominen ei ole yhtä sujuvaa kuin talvella. Yhdet lapaset tuossa sainkin valmiiksi tänä aamuna. Olisiko seuraavaksi villasukkien vuoro?

5 kommenttia:

 1. Tosi kauniit! ja sopivat hyvin tuohon kynsilakkaan. :) Ehkä pitää itsekin väsätä tuollaiset joku päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Turkoosi ja kulta ovat kyllä tosi herkullinen yhdistelmä!

   Poista
 2. Kylläpä on kauniit! Näin sieluni silmin itseni tepastelemassa nurmikolla tuollaiset koristukset jaloissa ja hippimekko päällä. Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä niin arvasin kommenttia lukiessani, että sinä oot sen kirjoittanut! :D Kiitti! Pitääkö sullekin väsätä tämmöset?

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.