11/13/2013

Kettulapaset

Ohje Yhteishyvä.fi-sivustolla

Veikeät ja ihanan jouluisen punaiset lasten kettulapaset on nyt julkaistu Yhteishyvän sivuilla. Tämän ohjeen myötä kiitän Yhteishyvän porukkaa antoisasta kolmen ja puolen vuoden yhteistyöstä! Yhteishyvän toimituksen kanssa työskentely on ollut mielenkiintoista ja hauskaa. On ollut todella mukavaa päästä tutustumaan ison lehden toimittamiseen ja verkkojulkaisujen tekemiseen tarkemmin!

Nyt jatkan seuraaviin seikkailuihin, ja uusista kuvioista minulla olisikin kerrottavaa täällä blogissa kolmen jo julkaistun ohjeen verran! Joku ahkera käsityölehtien lukija varmaan saattaa arvatakin, mistä puhun...

Fox Mittens for Yhteishyvä.fi. (Pattern in Finnish.)

5 kommenttia:

 1. Tosi harmi, että yhteistyösi Yhteishyvän kanssa päättyy. Monta kivaa Yhteishyvän käsityötä olen bongannut blogistasi. Nyt pitää muista käydä silloin tällöin Yhteishyvän nettisivulla.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 2. Voi, kuinka hauskat! Jokaisen kettutytön unelmalapaset?

  VastaaPoista
 3. Mielestäni tähän jo kommentoin aiemmin, mutta ei näy mun kommenttia, joten ehkä se lensi taivaantuuliin.
  Harmi, että yhteistyösi Yhteishyvän kanssa päättyi. Monta kivaa Yhteishyvän juttua olen bongannut blogistasi. No täytyy yrittää jatkossa muistaa käydä aika- ajoin Yhteishyvän nettisivulla katsomassa tee se itse- ideoita.
  Ehkä et halua vielä paljastaa uusia kuvioitasi täällä. Ihanat Cupcake- lapaset ja Mansikka- lapaset pääsi mun UVVA- listalle. Käärme- lapaset on juuri nyt puikoilla ja päätyvät pukin konttiin. Kiitos näistä ohjeista!
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viestit menevät automaattisesti moderointiin, enkä ollut vielä ennen uuden postauksen julkaisua tarkistanut kommentteja. :)

   Sinä taisitkin jo keksiä, mitkä ne kolme ohjetta olivat!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.