1/12/2014

Vuoden ensimmäinen neulegraffiti

Kävimme alkuvuodesta isommalla porukalla Berliinissä. En muuten bloggaisi reissusta, mutta tyytyväisenä voin tulla kertomaan, että hei neulebloggaaja aktivoitui taas raskauspahoinvointikooman jälkeen neulegraffaamalla!


Innostunut graffaaja. Käytiin ennen tätä kuvaa kuitenkin pitkä keskustelu, jonka aikana muutin miljoona kertaa mieltäni (oi saanko syyttää mielialanvaihteluita ja hormoneja?) siitä, jäänkö mielummin hengaamaan lämpimään ostoskeskukseen, vai lähdenkö ulos tihkusateeseen graffaamaan. Kun oli niin pitkä aika edellisestä kerrastakin ja mitähän tämän maan poliisit sanoo graffiteista ja sössön sössön. Onneksi otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin ulos! Oli kivaa!


Heti Alexa-nimisen kauppakeskuksen edustalta löytyi sopiva paikka. Pyörätelineitä, vilkkaasti liikennöity tie ja Alexanderplatzilla sijaitseva televisiotorni juuri sopivasti näkösällä.

The first knit graffiti for this year! Alexanderplatz, Berlin, Germany.

4 kommenttia:

 1. Hienoja ja hauskoja graffiteja!
  Olen mietiskellyt punontagraffiteja ja googlatessani löytyi blogisi. Tekee niin hyvää nähdä värikästä ja kaunista arkisissa ja tylsissäkin paikoissa. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punontagraffitit kuulostavat upealta idealta! Kiitos! :)

   Poista
 2. voi kun söpö! :D ja kiva blogi, jäänpä lukijaksesi! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.