5/22/2014

Kesälomailija


Ensimmäinen opiskeluvuosi on nyt takana. Palautin eilen viimeisetkin kurssityöt ja pääsen ansaitulle kesälomalle - jes! (Tai no melkeinpä voisin sanoa siirtyväni mammalomalle, se kun alkaa heti kesäkuun alussa.) Palkitsin itseni vuoden uurastuksesta kivalla ja erikoisemmalla tekstiileihin liittyvällä päivällä, josta kerronkin sitten toisessa postauksessa.

Vuosi meni älyttömän nopeasti. Olin suunnitellut bloggaavani kursseilla tehdyistä töistä pitkin vuotta, mutta  raskaana oleminen ja opiskelu olivat aika rankka yhdistelmä, minkä vuoksi bloggaamiseen ja muihin harrastuksiin jäi vähemmän aikaa ja energiaa käytettäväksi. Lupailin jo kauan sitten postaavani kuvia kudonnan kurssin matosta ja koneneulonnan kokeilutilkuista, mutta kummasti ne tuolla pyörivät vieläkin kuvaamattomina. Onneksi nyt loman alettua pitäisi olla enemmän aikaa blogille ja vanhojen juttujen postaamiselle, ainakin vauvan syntymään asti. ;)

Tämän postauksen kuvitukseksi löydetyt kuvat otin elävän mallin maalaus- ja piirustus -kurssin viimeisinä päivinä. Kaikkea ihmeellistä sitä onkin tullut opiskeltua syksyllä ja keväällä! Opiskelupaikkaa hakiessa tällaisen kurssin mahdollisuus ei tullut mieleenkään, mutta toisaalta se sopi luontevasti muiden kurssien sekaan ja tulee varmasti olemaan hyödyllinen muotoilijan työssä. Kiinnostaisiko muuten useampaakin teistä postaus muotoilun opintoihin liittyen? Minulta on nimittäin pari kertaa pyydetty pientä kuvausta opiskelusta Metropoliassa. En tietenkään voi vastata kuin ensimmäisen vuoden opiskelleen kokemuksella, mutta voisin esittelemättä jääneitä kurssitöitä postatessa kirjoitella hieman laajemminkin kurssien sisällöistä ja tekstiilisuunnittelun opiskelusta yleisestikin.

2 kommenttia:

  1. Todellakin kiinnostaa! Voi joo, olisi mahtavaa jos kirjoittelisit. Ja ihanaa, että jaksat bloggaillakin vielä koulun ja raskauden lisäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muiltakin tulee kannatusta. Mun on pakko päästä tekemään käsitöitä ja bloggaamaan, että elämässä on muutakin kuin vain odotus. Onhan se vauvan tulo aivan ihanaa ja tärkeä hetki, mutta pitää sitä äidillä olla muutakin elämää, että jaksaa sitten pyörittää vaippasirkusta. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.