5/18/2016

"En mä enää oo neulonut mitään."

Niin vissiin. Instagram on taas kertonut eri totuutta ja löytyipä kameran muistikortiltakin todisteita. Tiskirätit ovat arjessa niin paljon läsnä, että ne meinaavat unohtua kokonaan. Monesti ne ehtivät käyttöönkin ennen, kuin niistä on edes kuvia otettu. Tässä muutama viimeisimpänä valmistunut riepu:


Paksu tiskirätti kunnon hankaamiseen. Tämä rätti oli kuitenkin kuivausrummuttomaan talouteen liian paksu, joten annoin sen äitini matkaan. Hän vaihtaa rättejä parikin kertaa päivässä, mikä on sopiva tahti hitaammin kuivuvalle mallille.

Alemmassa kuvassa näkyy pintoja äidilleni äitienpäivän kunniaksi neulomistani räteistä. Meillä on alettu salakavalasti siirtyä kohti Rainbown mikrokuituliinoja. Niitä saa kolmen pakkauksen parilla eurolla Prismasta ja niillä pyyhkäisee helposti pelkällä vedellä jopa rasvatahrat lattiasta. Nopeasta kuivumisesta ei varmaan tarvitse edes kertoa. Neulotut tiskirätit ovat kauniita, mutta taaperon sotkuja viisi kertaa päivässä pyyhkiessä taidan valita helppokäyttöisimmän vaihtoehdon. Neulotut tiskirätit säilyvät meillä vielä niiden pahimpien kiinni kuivuneiden ällötysten ja hellaan kiinni palaneiden roiskeiden hankaamisessa. Siinä niitä ei voita mikään!

A photo posted by Sara Palojärvi (@siskoneule) on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.