8/08/2013

Pupuverhot 70-luvulta

Pupukangas on yksi niistä klassikoista, joita tuntuu näkyvän kaikissa retrotyylisissä lastenvaatteisiin keskittyvissä käsityöblogeissa. Kangas on ehdottomasti kuulunut niihin aarteisiin, joihin olen toivonut törmääväni joskus. Tänä kesänä sitten törmäsinkin kankaaseen hyvin yllättävässä paikassa - omalla mökilläni! Siellä pupuverhot olivat maanneet vuosia lipaston laatikossa odottamassa löytymistään. Koska niille ei löytynyt mökiltä tai lähisukulaisten kotoa sopivaa paikkaa, annettiin verhot nyt minulle joko niille sopivaan ompeluprojektiin tai tulevia lapsia odottamaan.


Alun perin verhot olivat olleet kummisetäni, eli äitini serkun, huoneessa 70-luvulla. Käytöstä huolimatta ne olivat erinomaisessa kunnossa. Ei kuluman kulumaa missään, värikin oli yhtä selkeä kuin juuri pakasta otettuna. Yleensä tämä sama kangas esiintyy netissä paljon haaleamman värisenä, mutta minun kankaassani pupuilla on melko tumma turkki ja punaiset yksityiskohdatkin suorastaan loistavat kankaasta.

I found these cute Finnish retro bunny drapes from our summer cottage.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tätä kangasta punaisena, ostin sen jo ennen kuin edes tiesin tämän olevan tosi suosittua kangasta.:) Eipä ole tullut tehtyä kuin pari patalappua, kangasta olis vielä jäljellä. Vois harkita siitä jotain tai katsoa paljonko ihmiset ovat valmiita siitä maksamaan.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse millään viitsisi myydä mitään vanhoja kangasaarteita, mutta kyllä noista pupukankaista maksetaan aika herkullista metrihintaa Huuto.netissä.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.