9/10/2013

Menoa ja iloa

Viimeisen viikon aikana on tullut käytyä ties missä juhlissa ja illanvietoissa! Tuntuu, kuin olisin koko ajan ollut menossa ja se onkin ihan mahtavaa. Välillä on kivaa astua vapaa-ajallaan oman kodin ulkopuolelle ja tavata paljon uusia ihmisiä. Monesti kun vapaaillat menevät ihan hengaillessa ja kotitöitä tehdessä.

Tässä koostetta viimeisen viikon ajalta:

Graffititaidetta Kiasman edustalla. Tätä installaatiota olen käynyt ihmettelemässä pariinkin kertaan. Toisella kerralla tämän teoksen päälle maalattiin jotain ihan muuta.

Tokat haalaribileet ikinä! Eksyin omasta kulttuurin opiskelijoiden porukasta Otaniemeen. Teekkaripoikaystävän kautta pääsin taas hengailemaan tekniikan poikien pöytien taakse.

Iloista tunnelmaa POP UP ILOssa Kampissa.

POP UP ILOssa valmistuivat Miia Laakson ohjeen mukaan tehdyt rannekorut (ohje Novitan Helpot-lehdessä)...

...sekä yksi pipo. Pipo on sen verran pitkä, että sen voi joko taittaa reunastaan tai vetää syvälle päähän korvien ja otsan suojaksi. Pipon jätin myyntiin Kamppiin, mutta rannekorut valitsin taktisesti niin omissa väreissä, että ne oli pakko saada itselle käyttöön. ;)


I participated in many events such as student parties and knitting meetups this week. I had so much fun and so many new friends!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.