9/19/2013

Raitaa oikein ja nurinkurisesti
Sitä on taas toissa päivänä tullut käytyä Kampissa POP UP ILO Mestassa. Tällä kertaa neuloin aikaisemmin aloittamani tuubihuivin loppuun. Aloitin huivin valkoisella Kelolla, mutta yhdestä kerästä ei kovin isoa huivia neulota, tein luovan ratkaisun ja sommittelin kirjavasta vihreästä ja tummasta lilasta pari raitaa huivin jatkeeksi. Huivi on neulottu niin, että olen epätasaisen tasaisin väliajoin kääntänyt huivin nurja puoli itseäni päin ja neulonut väärään suuntaan. Huivista tuli elävän pinnan ansiosta tosi paksu ja ryhdikäs. Se rullautuu vain niistä kohdista, joissa neuloin pidemmän aikaa sileää. Peräkkäiset rullat tekevät huivista tukevamman, joten se on helppo nostaa pystyyn lämmittämään ja suojaamaan kaulaa. Neuleen malli oli näköjään miellyttänyt muitakin, sillä huivi nimittäin pääsi matkalle maapallon toiselle puolelle!

2 kommenttia:

  1. Hei! Eksyin blogiisi ja tosi kivoja juttuja olet tehnyt. Nuo Inkerit ovat kivoja, pitäisiköhän itsekin tehdä seuraavaksi sellaiset... Mukavaa syksyä ja opiskeluiloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa! Kokeile ihmeessä Inkereiden neulomista. Raitojen neulominen on tosi hauskaa, vaikka itse sanonkin. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.