8/27/2014

Täällä taas

Sulon nukahdettua ensimmäisille päiväunilleen ehdin kaivaa läppärin esille ja avaamaan Bloggerin tekstieditorin. Pieni vauvamme on jo yli kuukauden ikäinen, joten ehkä on minunkin aika jatkaa taas omia harrastuksia. Aloitetaan kuulumiset muutamalla Instagramista napatulla kuvalla:


1: Neulominen melkein voitti epiduraalin. Siis melkein. Ehdin viettää Jorvissa pari päivää ennen lapsen syntymää, joten aikalailla kaikki keinot kipuun tuli kokeiltua. Neulominen ja jumppapallo olivat mahtava yhdistelmä niin kotona kuin synnärilläkin (kokeilkoon ken uskaltaa, mutta varokoot supistuksen aikana teräviä puikkoja!). Viimeistelin supistusten välissä vaikka kuinka monta neuletta kotona. Kuvan neule kuitenkin päätyi purkuun, koska siihen liittyi liikaa muistoja sairaalasta.

2: Toukokuussa kävin huvikseni Kaksplussan kuvauksissa. Oli hauskaa vaihtelua sairasloma-arkeen! Uusin numero (8/2014) on vielä myynnissä.

3: Ysärilehtiä lähikirjaston tuo ja vie -kierrätyshyllystä. Olen syntynyt vuonna 1994, mutta silti muistan elävästi osan ysäritrendeistä. Tämä kuva aiheutti minussa hilpeyttä.

4: Ensimmäisiä yrityksiä tehdä käsitöitä vauvan synnyttyä. Leikkelin pari vanhaa paitaani vauvan haaremihousuiksi. Resorit ovat vanha kierrätyskeskuslöytö. Seuraava projektini on laittaa (tai pyytää jotakuta laittamaan) anopin lainaama saumuri kuntoon, että pääsen ompelemaan nämä valmiiksi. Poika kasvaa niin kovaa vauhtia, että linnut eivät kohta ehdi ollenkaan jalkaan!

PS. Niitä blogeja saa vieläkin linkitellä tänne! :)

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.