9/18/2015

Espoon kestovaippalainaamo muutti Matinkylään

Kestovaippoihin hurahtaneena keksin itselleni uuden harrastuksen, kun kuulin Kestovaippayhdistyksen etsivän uutta osoitetta kestovaippalainaamolle Espoossa. Minun oli ollut tarkoitus ottaa lainaamopaketti kokeiluun, mutta lopulta päätinkin ottaa ne kaikki meille asumaan.


Espoon kestovaippalainaamosta löytyvät paketit S, M ja kuivaksiopettelu. Paketissa S on vaippoja pääsääntöisesti 4-8 kiloiselle, mutta myös muutama newborn-vaippa löytyy. M-paketti taas vastaa 6-11 kiloa ja kuivaksiopettelupaketissa on kaikkea koosta M kokoon XL kuivaksiopettelun harjoittelua tukemaan. Kuivaksiopettelupaketin voi lainata myös kokoa L käyttävälle lapselle, sillä siitä löytyy muutamia sivunepillisiä taskuvaippoja sekä valikoima erilaisia imuja.

Kestovaippalainaamon seuraavat julkiset esittelyt meidän kodin ulkopuolella ovat

21.9.2015 klo 13-14.30 Olarin seurakunnan Esikko-kerho, kauppakeskus Iso Omena, kerho on tarkoitettu vanhemmille ja heidän alle 1-vuotiaille esikoisilleen

6.10.2015 klo 14 Haukilahden avoin päiväkoti Kaislikko, avoin koko perheelle, tervetuloa myös myymään käytettyjä kestovaippoja!

Kestovaippojen lisäksi tuon näytille meidän perheen kantovälineitä soviteltavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.