7/05/2014

Linkitä blogisi


Edellisessä postauksessa kyselin näppärää sovellusta blogien seuraamiseen kännykällä ja minulle vinkattiin Bloglovinia. Kiitos vielä kerran hyvästä vinkistä! En ollut ajatellutkaan, että silläkin olisi oma sovellus! Lisäilin ulkomuistista luettavien listalle joitakin blogeja, mutta koska olen aiemmin kerännyt luettavien blogien listaa jollekin selaimen RSS-syötteiden lukuun tarkoitetulle liitännäiselle, jonka menin joskus poistamaan, olen onnistunut hukkaamaan monien blogien osoitteet, enkä siksi enää muista mitä kaikkia blogeja olenkaan seurannut. Höh.

Siispä vanhat ja uudet tuttavuudet, linkittäkäähän bloginne, niin saan taas lisää luettavaa ja kommentoitavaa! :)

Otan myös mielelläni vastaan vinkkejä mielenkiintoisista käsityö-, lifestyle-, muotoilu-, perhe- ja muotiblogeista, joten omia suosikkejaan saa myös linkitellä!

9 kommenttia:

 1. http://searchingheavensforanotherearth.blogspot.fi/ lifestyleblogi!
  http://silmukoitua.blogspot.fi/ ja mun käsityö yms blogi! :-)

  VastaaPoista
 2. Tässäpä on oma blogini: http://made-byhands.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 3. → http://therealmofmaria.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 23-vuotias helsinkiläinen tekstinkäsittelijä, vaimo ja tuleva äiti. Kirjoitan positiivisella otteella elämäni tapahtumista, raskaudesta ja sisustuksesta. Ajoittain syvällisempää pohdintaa mieltä askarruttavista asioista. :)

  VastaaPoista
 4. Minuu saa seurata! :D http://www.lankahelvetti.net

  VastaaPoista
 5. Mun blogi on lifestyleblogi mutta välillä postailen myös käsityöjuttuja :) Kaikkea muuta melkein teen mutta virkata en osaa :D

  www.minullaonsiivet.com

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.