7/06/2014

Tuumasta toimeen


Nyt lähti makkarin sisustus uusiksi! Saimme tänään ystävän vanhemmilta vanhan ihanan retrosängyn ja sen täydellinen mintun sävy sai minut uusiin ajatuksiin makuuhuoneen värimaailman suhteen. Oranssi saa siis väistyä ja tehdä tilaa raikkaammille sävyille.

Tässä kuvia lähtötilanteesta. Huone on todellisuudessa paljon ahtaampi, mutta kuvissa sain sen näyttämään jopa tilavalta! Pieneen kaksioomme, ja erityisesti tähän huoneeseen, on kärrätty viimeisen vuoden aikana aivan liikaa tavaraa. Vauvan tarvikkeita on kertynyt uskomaton määrä, puhumattakaan vuoden lankahankinnoista... Tavaroiden säilytykseen varattuja (eriparisia) huonekaluja meiltä löytyy siis reippaasti. Ehkä pitäisi vain myöntää itselleen, että kahdelle ihmiselle se reilut 40 neliötä riittää hyvin, mutta kolmannen tullessa taloon tila käy ahtaaksi ja isomman asunnon hakeminen olisi jo kannattavaa. Toisaalta tässä asunnossa on niin naurettavan pieni vuokra, ettei suurempaan vaihtaminen vielä houkuta.

Ikean kenkäkaapissa on lankaa sekä keskeneräisiä ja valmiita käsitöitä

Lattialla koreissa pyörii sekalaisia lankakeriä, keskeneräisiä töitä, kestovaippoja ja kamala kasa elektroniikkaa ja piuhoja. Mallinukke joutaisi varastoon, koska säädettävä nukke on korvannut sen ompeluhommissa. Nyt vanha nukke on palvellut korutelineenä.

Rukki on yksi huoneen vaikeimmista tavaroista. Se vie hurjasti tilaa, eikä ole usein käytössä. Se kerää myös tajuttoman paljon pölyä! Pystyyn nostettu hylly ei sekään ole maailman käytännöllisin, mutta nyt se on toiminut hyvin kaiken opiskeluun liittyvän sälän varastoinnissa. Tässä asunnossa ei ymmärtääkseni saa kiinnittää seiniin mitään (ainakin vuokranantaja oli edellisen asukkaan jäljeltä tilannut remonttimiehen paikkaamaan reiät, enkä itse halua joutua maksamaan sellaisesta ekstraa pois muuttaessa), joten oikeasti seinälle tarkoitettua hyllyä on pidettävä lattialla pystyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.