7/03/2014

Pallomaha täällä moi

Vaikka jo heinäkuussa mennäänkin ja monet kyselevät minulta onko vauva ehtinyt syntyä, niin raskaana ollaan vieläkin. Viikkojen puolesta vauva voisi syntyä milloin vain, mutta ikinä ei tiedä pitääkö tässä vielä odotella vajaa kuukausi, että saamme pienokaisen syliimme. Näin loppuraskaudesta alan olla sen verran väsynyt, että juttua blogin puolelle ei oikein riitä. Toivottavasti ymmärrätte! Liikkuminenkin on niin hidasta ja hankalaa, ettei sadesäässä viitsi lähteä ulos etsimään kuvauspaikkaa, että saisin uusimpia vauvaneuleita postattua. Mutta niitä neuleita ja kaikkia muita käsitöitä onkin sitten tehty raskauden takia menetettyjen yöunien ja päivällä liikkumisen edestä! Odottakaa vaan, että pääsen kuvaamaan kaikki aikaansaannokseni... Saattaa olla, että jokunen niistä päätyy jossain vaiheessa Instagramin puolelle, missä olen nyt muutenkin ollut aktiivisempi. Kännykällä on niin helppoa ottaa kuvia. Kannattaa siis blogin lisäksi vilkuilla kuulumisia sieltäkin.

Mutta ennen neulekuvia fiilistellään vaikka tätä pallomahaa. Kuvia on ihan alusta heinäkuun ensimmäiseen päivään asti. Pakko myöntää, että vaikka maha onkin ollut hankala, niin tulen kaipaamaan sitä. Varsinkin puolivälissä maha oli vielä tosi söpö - ja on se nytkin, vaikka se onkin uskomattoman painava, eikä se meinaa mahtua mihinkään vaatteisiin.

rv 11+3

rv 12+4

rv 15+0

rv 19+2

rv 27+5

 rv 30+3

rv 31+4

rv 37+0

rv 38+0

PS. Olisiko jollain vinkata minulle hyvä ja toimivaksi havaittu sovellus blogien seuraamiseen androidille? Läppäriä tulee nykyään harvemmin avattua, joten olisi kiva pysyä kännykälläkin blogimaailman perässä.

6 kommenttia:

 1. Bloglovin' toimii androidilla hyvin blogien seuraamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten en ole tullut ajatelleeksi tätä! Kiitos! Tulisi samalla päivitettyä omankin blogin tiedot. Siellä lukee varmaan vieläkin parin vuoden takaiset esittelytekstit.

   Poista
 2. Ihania kuvia! t. kätilö etelä-karjalasta

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.