9/19/2014

Habitare 2014


Käväisin Sulon kanssa katselemassa viime viikon keskiviikkona Habitaressa kaikkea jännää. Vauvan kanssa messufiilistely oli yllättävän kivaa ja helppoa. Käytävät olivat messuilla tarpeeksi leveitä ja väkeäkin ammattilaispäivänä vähemmän, joten isojenkin vaunujen kanssa liikkuminen oli vaivatonta ja aina jostain löytyi istumapaikka imetystä varten. Ainoa miinus tulee huonoista opasteista ja hankalista vessoista: en nimittäin löytänyt ainuttakaan lastenhoitohuonetta koko messukeskuksesta ja inva-vessaankin oli hirveän vaikeaa könytä vaunujen kanssa.Tämän vuoden messujen parasta antia olivat minun mielestäni alan opiskelijoiden työt ja May Day -kilpailu, jossa tarkoituksena oli suunnitella piknik neljälle henkilölle. Olisin itsekin osallistunut kilpailuun viime keväänä, mutta jouduinkin juuri silloin jäämään sairaslomalle.


Myös kierrätysmateriaaleista tehdyt erikoisemmat ratkaisut olivat mielenkiintoisia. Niitä ja monia messuilla näkyneitä valaisimia jaksoi parin kuukaudenkin ikäinen katsella! Taitaa tulla poika äitiinsä, kun muotoilu kiinnostaa jo nuorena.


Arvatkaa vaan tekikö minun mieli ostaa Muumi ja parit hattivatit pienokaiselle? No kyllä... Meillä on hurahdettu Muumeihin oikein urakalla ja niitä löytyykin ihan kaikkialta astioista lakanoihin ja vauvan vaatteisiin. Pojalla oli messupäivänäkin oikein Muumi-legginsit jalassa. Nykyiseen kämppään valaisimia ei saisi mahdutettua mihinkään, mutta olisihan tämmöinen aika makea yövalo lastenhuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.