9/09/2014

Lintuja ja raitoja


Ostin kirppikseltä raskausaikana parit ihanat haaremihousut vauvalle. Niiden malli oli simppeli: kaksi samanlaista kappaletta ja saumat vain sivuissa ja haarassa sekä pitkät resorit vyötäröllä ja lahkeissa. Housut oli tarkoitettu kasvamaan lapsen mukana, eli alkuun niitä saattoi pitää resorit lyhyemmiksi taitettuina ja lapsen kasvaessa pituutta resoreita pidettiin koko pituudessaan. Löysä malli ja venyvä kangas taas pitivät huolen, etteivät housut jäisi leveydessä heti liian pieniksi.

Kaikki ostamani housut olivat samaa kokoa, noin 60-senttisiä, ja koska halusin vauvalle vielä lisää söpöjä pöksyjä, kaivoin omat vanhat pehmeiksi kuluneet t-paidat esille housutehdasta varten. Kaavat piirtelin summittaisesti vanhoja housuja ja noin 70-senttisiä vauvan housuja mallina käyttäen. Saumat surauttelin anopilta lainassa olevalla saumurilla.


Näitä pitää saada lisää! Kohta hyökkään taas oman vaatekaapin kimppuun ja tuhoan kaikki vähemmälle käytölle jääneet, tahriintuneet tai kainaloista nyppyyntyneet trikoopaidat. Vauvan housut ovat sen verran pieniä, että aina kaavan saa sihdattua kankaalle niin, että tahrat sun muut jäävät sen ulkopuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.