9/12/2014

Lintuja hoitopöydällä


Lainasaumurista innostuneena tein myös vähän sisustusjuttuja. Hoitopöydällä oli aiemmin vain taiteltu kylpypyyhe pehmusteena, mutta nyt pyyhe on peitetty ohuesta Ikean lintukankaasta ja tikkikankaista tehdyllä hoitoalustalla. Vaihdamme vaipat kylppärissä pyykkikoneen päällä, joten makuuhuoneessa sijaitsevalle hoitopöydälle saattoi valita epäkäytännöllisen värisenkin kankaan.


Koska aiemmin verhoina palvellutta lintukangasta oli meillä reippaasti, väsäsin siitä vielä pussilakanan vauvan sänkyyn. Nyt kelpaa vauvan nukkua pingviinien ja Ilpi Alponaatti -pupun kanssa. Hassun nimensä pupu sai 4-vuotiaan veljeni keksimän mielikuvitushahmon mukaan. Pupu sopii niin hyvin pinnasängyn kanssa yhteen, että sen voisi luulla olevan tarkoituksella sävy sävyyn valittu. Totuus on, että värin päätti veljeni, joka oli itse valinnut pupun vauvalle sairaalaan tuotavaksi 0-vuotissynttärilahjaksi.

PS. Meillä ei oikeasti ole näin siistiä ja kaunista. Joka paikka on vuorattu pyyhkeillä tai harsoilla puklujen varalta. Todellisuudessa pinnasängyssä on söpöjen lakanoiden lisäksi pari rullalle kääräistyä tilkkutäkkiä pesänä, parisängyn tyynyt ja peitot ovat missä sattuu, ja hoitopöydänkin uudesta pehmusteesta näkyy vain puolet, koska pääpuoli on pitänyt peittää harsolla. Muuten pehmuste olisi pyykissä päivän parin välein... Näitä kuvia on vaan hyvä lavastaa, kun vauva nukkuu päiväunia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.