1/03/2015

Mitä kuuluu, kotiäiti?

Moi ja hyvää uutta vuotta!

Edellisestä Blogger-visiitistäni on aikaa yli kuukausi (edellinen postaus oli ajastettu etukäteen). Piti ihan kysyä mieheltä, mistä löydän läppärin laturin, kun senkin olin onnistunut hukkaamaan. Hyvä kun edes muistan koko blogimaailmaa! Monesti imettäessä olen roikkunut kännykällä vain Facebookin erilaisissa keskusteluryhmissä, ja yhtäkkiä tänään muistin, että onhan minulla Bloglovinin sovelluskin, jonka kautta luettavaa löytyisi vaikka millä mitalla. Ai miten niin laho pää? :D


Viime viikot ovat edelleen kuluneet akselilla tissi-vaippa-nukutus, mutta vähän edistystä on alkanut tapahtua. Sulo ryömii, kierii sujuvasti paikasta toiseen, syö kiinteitä, nauraa kikattaa ja yrittää kovasti jokellella muitakin vokaaleita kuin äätä, öötä ja yytä. Kaksi edellistä yötäkin ovat olleet lupaavia. Sulo on herännyt syömään vain pari kertaa sen entisen kymmenen sijaan, joten minullakin alkaa olla edes vähän järkeä päässä. Ennen olin mörkö pitkälle iltapäivään asti, mutta nyt selviän heräämisestä jopa tunnissa parissa. Toivotaan, että poika jaksaa tulevaisuudessakin nukkua pidempiä pätkiä!

Olen aikaisempina blogivuosina väsännyt vuodenvaihteessa pienen yhteenvedon kuluneesta vuodesta, mutta nyt jätän sen suosiolla väliin. Vuonna 2014 kirjoitin postauksia melkein puolet vähemmän kuin vuonna 2013, eikä valmiita käsitöitä ole ollut juurikaan esiteltäväksi. Viime vuosi oli tähän mennessä elämäni rankin niin fyysisesti kuin psyykkisestikin, joten tänä vuonna aion ottaa rennosti, enkä todellakaan tee minkäänlaisia uuden vuoden lupauksia. Jos jotain lupaan, niin annan itselleni luvan innostua uudelleen omista harrastuksista, pukeutua nätisti (löysin aleista parit sopivat farkut, miten ihanaa!) ja ennen kaikkea nauttia vauvavuodesta! En ota paineita bloggaamisesta, vaikka nyt tuntuu taas siltä, että voisin postailla ahkerammin ja innostusta neulomiseen löytyisi.

Minkälaisia suunnitelmia teillä on tälle vuodelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.