1/09/2015

Kangaskaapin tyhjennystä, osa 1


Minulla on järkyttävän paljon kankaita ja lankoja suhteessa tämän asunnon 45,5 neliöön. On siis aika karsia materiaalivarastoja rankalla kädellä.

Ensimmäisenä kävin kangaskaapin kimppuun ja surautin saumurilla äitiyspakkauksen patjalle päällisen. Pieni patja sopii aikuiselle ihmiselle istuinalustaksi lattialla ja pienemmälle ihmiselle päiväunipaikaksi olkkarin lattialla. Päällinen on tehty tyynyliinan tyyliin, jolloin vältyin kaikilta nappi- ja vetoketjuviritelmiltä. Päällisen lyhyt läppä tuli väsyneenä ommeltua oikealle, eikä nurjalle puolelle, mutta menee se näinkin, kun raidat ovat läpässä muutenkin hauskasti eri suuntaan.

Seuraavat kankaat heitin tänään pyykkikoneeseen. Valitsin uhreiksi Marimekon retron ja väreistään kuluneen Triptyykin. Minulla on sille kaksi mahdollista suunnitelmaa: neliöliina kantamiseen tai pehmuste vaunujen istuimeen, mutta vielä pitää miettiä ja mittailla kumpaan kankaat sopivat paremmin. Paras tilannehan olisi, että kankaat riittäisivät molempiin, jolloin saisin vaunuihin mätsäävän kantovälineen. Minulla on tapana pitää matkassa mukana jotain kevyttä kantovälinettä, johon voin napata Sulon, jos hän kaipaa sylittelyä, mutta minun pitää päästä liikkumaan samaan aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.