1/03/2015

Yövaippailua


Olen päässyt yli ennakkoluuloistani yövaipatuksen suhteen ja kahtena yönä meillä onkin kestoiltu. Ensimmäinen yö sujui loistavasti. Paksu vaippa ei häirinnyt Suloa ja aamulla sänky oli kuiva. Villahousut olivat pitäneet loistavasti. Toisella kerralla latasin imua vaippaan saman verran kuin aikaisemminkin, mutta kosteus puski villahousujenkin läpi aamuyöstä. Vaippa oli samoilla täytteillä edestä taakse asti litimärkä. Yövaippa vaatii selkeästi vielä hienosäätöä, enkä siksi ole suoraan siirtymässä täysikestoiluun.

Sulolla on nyt kolmet sopivat villahousut. Nämä ohuemmat Novitan Otavasta (50% villaa, 50% kierrätysvillaa) neulotut villahousut neuloin varahousuiksi tai kertakäyttövaipan päällä pidettäviksi falskausta estämään. Ne eivät ohuempina varmaan sovi yökäyttöön sisävaipan päälle sellaisenaan, vaan vaativat varmistukseksi villaimun, jonka neuloin Hailuodolta ostamastani hahtuvasta.

Jos teistä lukijoista löytyisi kestoilijoita, niin voisitteko vinkata minkälaisia vaippoja teillä on yökäytössä? Meillä on pari Kestovaippakaupan yösisävaippaa ja Myllymuksujen sisävaippa, joihin kaikkiin lisään imua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.