3/27/2015

Tuunatut flanelletit, osa 2


Tuunatut flanelletit saivat toissa viikonloppuna viimeiset silaukset. Ompelin jokaiseen taakse sisälle toisen imuläpän, joissa oli vaihdellen kaikenlaisia imuja hampusta bambuun ja harsoon. Sekalaista settiä. Imujen kuosikankaat ovat puuvillaa ja ne lisäsin tukemaan varsinaisia imukankaita ja tuomaan vaippaan väriä sisäpuolelle.

Tykkäsin käyttää Sulolla pienenä ImseVimsen all-in-one-vaippoja, joissa oli edessä fleecepintainen läppä ja takana froteepintainen. Ompelin siis näihinkin vaippoihin fleecelipareen edessä olevan imun päälle. Fleece on leikattu kirppikseltä löytyneestä hyväkuntoisesta mainoskaulahuivista. Flanelletteja voi kahden läpän ansiosta käyttää joko fleece tai puuvilla ihoa vasten. Etummaisen läpän voi myös taittaa poikavauvalla kaksinkerroin, jolloin imu kohdistuu sinne, missä sitä tarvitaan.

Flanellettien seassa pyöri yksinäinen Popolinin sisävaippa (kuvissa pupukuvioinen), joka sekin sai lisäimua yhdestä parikerroksisesta flanelliläpästä. Läppä on myös päällystetty fleecellä, jotta vaippa tuntuisi päällä kuivalta. Läpän alle saa näppärästi sujautettua pienen lisäimun, jos sellaiselle tulee tarvetta.


Ai kamala, kun näitä tuijotellessa tulee vauvakuume. Nykyisessä elämäntilanteessa emme voi harkita vielä toista lasta, mikä on surullista. Minun pitäisi ensin valmistua, koska ymmärtääkseni amkissa ei katsota kovin hyvällä, jos opinnot suorittaa monessa pätkässä. Vaikka kävisinkin välillä koulussa, voisi seuraavakin raskaus olla yhtä vaikea, kuin ensimmäinen, jossa ensin oksensin puolet ajasta ja loput kärsin kipeistä supistuksista - hormonimyrskyistä tai mielialojen heittelyistä puhumattakaan. Minulla jäi opintojen ensimmäiseltä vuodelta jokunen opintopiste rästiin huhtikuussa saikulle jäämisen takia, joten ehkä sen koulun voisi suorittaa kunnialla loppuun ennen seuraavaa raskautta. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti